Regine på Wergeland i gårsdagens fotoshoot. Foto: Lene Larsen

I morgen skal vi begynne å filme min første kortfilm, og i anledning kortfilm, har jeg begynt å bli kjent med en jente som skal spille den kvinnelige hovedrollen. Jeg sier det alltid: Du vet ikke når eller i hvilken sammenheng du treffer fantastiske mennesker, som gjør sterke inntrykk og som setter et spor i ditt hjerte.

Regine viste seg å være en slik kvinne. En person med mye å by på. En jente med et hjerte som har bristet og leget mange ganger, en som står høyreist, smiler og som nekter å slutte å drømme.

I går var vi sammen for å gå igjennom handlingen i filmen, spile inn VO (voice over) som skal brukes på setter og ta bilder. Etter vi var ferdige ble vi sittende å prate sammen om livets mange utfordringer og gleder, og jeg tar hatten av for Regine. Hun imponerer meg stort og jeg er stolt av at akkurat hun skal spille i min første film.

Hvis det går som jeg håper, så skal også du få anledning til å bli bedre kjent med henne i tiden som kommer. Regine er nemlig også et stemmetalent og er dypt fascinert, som jeg, i stemmeskuespill. Det er bare SÅ gøy å være i en situasjon hvor jeg nå møter flere og flere folk med lignende interesser og drømmer som meg selv.

For en attitude, for en dame! Foto: Lene Larsen

Man skal ikke kimse av kjærlighet ved først blikk, og jeg visste ganske umiddelbart at Regine var en person det ville være lett å relatere til, være kreativ med og som kan bli en god venn.

Priceless.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *