La meg fortelle hvem Synnøve er og hvorfor jeg er så stolt av henne.

Synnøve ble jeg kjent med i 2012. Da leide jeg et stort lokale på Danmarksplass, og tenke jeg ville bygge opp et senter for helse og velvære med ulike terapeuter og behandlingsformer. Synnøve hadde sitt kontor og behandlingsrom like i nærheten, og hun tok kontakt med meg etter jeg hadde hengt en plakat i vinduet. (Var det ikke slik, Synnøve?)

Tanken jeg hadde for lokalet, ble ikke det jeg først hadde tenkt, kanskje fordi det å møte Synnøve, som hadde en hjemmesnikret hjemmeside, gjorde at karrieren min brått tok en annen retning.

Da jeg så nettsiden hennes, skjønte jeg at om hun skulle lykkes med praksisen sin, var det en jobb som måtte gjøres på markedsføringsfronten. Hun syns jeg hadde en fin hjemmeside og jeg sa at jeg sikkert kunne hjelpe henne litt med hennes også. Derfra oppdaget en yrende interesse for å lage websider, visittkort og reklamemateriell. Forstå meg rett; hjemmesiden hennes og det andre var ikke dårlig… Det var bare så mye rom for forbedring. :)

Dette har vi ledd mye av i ettertid, men jeg så meg aldri tilbake og jobbet med dette i 5 år, da det tydeligvis ikke bare var Synnøve som hadde hjemmesnikrede hjemmesider med forbedringspotensial, og et behov for i bli synlig for å kunne by på sine tjenester og produkter. For ikke å snakke om gi et godt førsteinntrykk slik at noen faktisk ØNSKER å ta kontakt.

Men tilbake til hvorfor jeg er så stolt av henne. Jeg er så utrolig imponert over hvordan hun år etter år jobber med visjonen sin og stadig tar grep som fører henne nærmere. Hun strekker seg alltid ut av komfortsonen og hun ser muligheter og løsninger der mange ser vanskeligheter og begrensinger. For noen uker siden (kanskje til og med litt mer) så tok Synnøve enda en gang en satsing for å kunne gjøre helhetlig helse enda mer tilgjengelig for folk gjennom å informere og vise frem hva hun kan bidra med. Denne gangen på KAMERA.

Jeg trenger kanskje ikke forklare hva dette har med å by på seg selv å gjøre og å utvide komfortsonen… De fleste jeg møter syns at det å være foran linsen er ubehagelig og i det minste, mister litt fokus på det de holder på med så snart et kamera henger over dem.

Jeg og gjengen i iTarget som jeg samarbeider med på ulike prosjekter filmet 4 filmer sammen med henne og hun gjorde det som en pro. Jeg visste at hun ville være flink, fordi hun brenner for faget sitt og hun er dritgod på å forklare når jeg bare spør om noe. Hun tar alt på sparket, og har så mye kunnskap og kjærlighet. Jeg bare visste at dette ville skinne gjennom, bare hun fikk vise sitt vesen på skjermen.

Under ser du et skjermbilde. Og klikker du på bildet kommer du til hjemmesiden hennes (som jeg har laget) og kan se videoene.

Denne artikkelen er også postet på LinkedIn.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *