I dag har jeg fått gleden av å treffe, tøyse med og fotografere Martine Midtun Egeland. Martine skriver musikk og synger og har ambisjoner med låtene sine. Det er kjekt. Jeg fikk også høre en låt hun skal gi ut snart, og den var så fengende at jeg gikk og nynnet på den resten av shooten! Men du lurer kanskje på hvordan bildene ble?

Her er noen utvalgte.

For en skjønnhet!

Mitt tips nummer én for å komme i riktig humør og stemning for fotografering: Shake it loose! Det første jeg ba Martine om da vi satt i gang var å hoppe opp og ned noen ganger og løpe fort bort til et tre og tilbake. Hun så på meg et kort øyeblikk og så satt hun i gang. Etter dette fikk hun glimt i øyet, isen var brutt, og man er ikke lenger så opptatt av hva folk rundt vil tro. Man har liksom allerede gått ut av komfortsonen.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *