Studenter ved Noroff søker en mannlig og en kvinnelig skuespiller til kortfilm (4-6 min)

Alder mann: 25 – 45 år
Alder kvinne: 17 – 30 år
Dato: 21.- 23. oktober
Sted: Bergen
Ikke honorert, men mat og drikke serveres.

Oppsummering av handling:

Psykologisk Triller med fokus på monolog og fra mannlig karakter. Han har tatt seg inn i leiligheten til en ASMR-Youtuber han har fulgt lenge, med intensjon om å bli værende og lage videoer sammen med henne. Han er ikke voldelig, men har tydelige psykopatiske trekk. Hun er en enslig mor som jobber hjemmefra. Har ingen replikker (foreløpig) men spiller ut gjennom kroppsspråk.

Ønsker at skuespiller tolker deler av monologen og sender en videosnutt, eller møter opp i studio i Kanalveien. Filming vil skje i privat leilighet og du må helst være tilgjengelig på dagtid og evt. kveldstid en av dagene også.

Ta kontakt på PM eller lenelarsen86@gmail.com

 


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *