Nå lurer du kanskje veldig på om jeg har begynt å rappe om å være bonde. Det har jeg ikke. Jeg kommer tilbake til det senere…Men jeg har begynt å bli litt kjent med noen artige folk som ikke er redd for å leke, lære og dele. Det digger jeg. De går på lyd og musikkproduksjon 2. året.

Nå er det vel ca 3 uker siden jeg begynte på filmproduksjon på Noroff i Bergen, og i dag kvinnet jeg meg opp til å bli kjent med de som går på musikkproduksjon. Jeg kjenner sterkt på at jeg kunne tenkt meg å lage en klone av meg selv med bevissthet i en felles sky, og gå på musikkproduksjon samtidig. Har jeg valgt rett? Det vet jeg ikke. Men uansett hva jeg hadde valgt bort hadde jeg lurt på det samme. Jeg brenner for å formidle gjennom lyd og bilde, og jeg kan ikke gjøre annet enn å begynne et sted og håpe at jeg har evne til å passe inn og gjøre en god innsats.

I det siste har jeg kvinnet meg opp og gjort en  stor innsats for å komme i kontakt med andre som lager lyd og bilder…Forrige uke tok jeg skikkelig sats og hoppet i det. Jeg kom inn i klassen til Eirik, Johan og Isabell. Der presenterte jeg meg selv og hva jeg holder på med samt at jeg kom med et åpent frieri til enhver i klassen som kunne tenke seg å samarbeide med meg på diverse lyd og podkastprosjekter som jeg holder på med i skrivende stund.

Jeg var så heldig å treffe læreren til denne klassen, Jens Kristian, for noen uker siden utenfor skolens bygg mens han tok noen portretter av seg selv, jeg spurte om han ønsket at jeg tok noen bilder av ham i stedet og vi kom i snakk og tok mange bilder ved nå to anledninger. Se her….

Jens Kristian Mørkeby Rimau, Produsent og musiker at Broen Studio.

Og her …

Det er utrolig hvilke muligheter man får og hvor mange kjekke mennesker en treffer om en bare er åpen og kontaktsøkende og villig til å stille opp. Hadde jeg ikke møtt Jens Kristian, tror jeg det hadde gått veldig mye lenger inn i studietiden min ved Noroff før jeg hadde bedt om en anledning til å snakke med studentene på lyd og musikk…

Og som resultat av det, har vi begynt å snakke om felles prosjekter, deriblant en egen podkast og YT-kanal oss studenter her ved Noroff i mellom, og jeg har allerede spilt inn et oppdrag sammen med Johan, og avtalt å skape videoer sammen med Eirik. Johan er super. Første gangen vi jobbet sammen, hadde vi så vidt snakket sammen og da skulle jeg være stemmen til en lokkende, nesten erotisk og humørsvingende kvinneskikkelse. Jeg syns jo det er utrolig gøy, men jeg kan ikke påstå at jeg ikke syns det var litt utfordrende og noe kleint. Men det skal jeg si… Johan tok hele seansen som en helt og støttet meg hele veien gjennom. Her er et lite utdrag fra skriptet:

Men skal vi jobbe sammen og få ting til kan vi ikke la oss stoppe av at noe er uvant og kanskje litt flaut. Hvis jeg ikke tør å gå ut av komfortsonen lever jeg ikke og jeg kommer heller ingen vei. For det er så mye jeg vil, og jeg vet at uten å utfordre grensene mine så får jeg det ikke til. Jeg ønsker å dra med meg en gjeng her fra skolen av flotte mennesker som virkelig vil noe, og legge til rette for at de allerede i studietiden begynner å bygge seg selv opp for tiden etter studiene. Jeg vil at vi skal produsere mye gøy sammen, egne produkter, men også gå ut å gjøre tjenestene våre tilgjengelige sånn at de unge og mange talentene som er her på skolen kan oppdages for det flotte arbeidet de produserer.

Så tilbake til overskriften… den som lokket deg inn her… Eirik heter han som har laget en fet rap om livet som bonde, og han er også en av de kjekke studentene som jeg har begynt å bli kjent med som resultat av å invitere til vennskap og samarbeid. Jeg er så utrolig imponert over han som person og det han lager. Han er uhøgtideleg, morsom og reflektert og jeg er overbevist om at han kommer til å bli en kjent og kjær person som underholder og formidler. Han har bare så vidt begynt å legge ut videoer på youtube, men det han lager er allerede morsomt og bra gjennomført og jeg ser et enormt potensiale i han til å komme langt uansett hva han velger å gå for i det kreative. Når han i tillegg er fascinert av Alan Watts og allerede har produsert låter med filosofens stemmer som en del av lydbildet, så begynner jeg å tro at det er rigget… vi skulle møtes!

Her finner du musikkvideoen som Eirik har laga om livet som bonde. Han synger og danser og! Mens du er der inne, husk å subscribe. Det er veldig sannsynlig at vi får til noe samarbeid innen kort tid.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *