Nå har vi akkurat lagt oss på sengen hos tante Synne. Du er pakket inn i Zen wrap – Eller tvangstrøyen som jeg kaller det. Men du finner roen og det er det som er poenget. Vi kom i dag tidlig for synne skulle reise på besøk til studiekamerater i England og være der i helgen, Og håpet vi kunne være litt sammen før hun skulle reise. Det er klart vi skal legge til rette for tantekos!!  Og masse tantekos har det blitt før jeg kjørte Synne til Flesland, og du var alene sammen med Besto for aller første gang. Det gikk strålende! Besto gleder seg til å være sammen med bare deg enda mer i fremtiden, og det lar seg gjøre etter hvert som amming ikke lenger er en nødvendighet, men bonus og kos! Selv om det betyr opphakket og mindre søvn, sliten rygg og såre brystvorter; Det er verdt det. Jeg elsker våre stunder sammen, og det gjør du også!

Åh. I forigårs fikk vi bilder jeg har fremkalt fra ditt første halvår… Utrolig kjekt og nostalgisk med bilder på papir. Det har jeg ikke hatt på sikkert ti år! I dag så vi på bildene sammen her og Besto hadde visst sagt til Tante Synne at hun håpet hun kunne få et bilde og to, og hun skulle bare visst hva vi har i bagasjen! Der ligger det et innrammet bilde av henne og deg, pakket inn i søtt gråpapir! Det skal hun få i overmorgen, på søndag, for da har hun bursdag! Hun skal få kaffe på sengen, bilde og kort fra oss og fra tanten. Dette gleder jeg meg veldig til. Det ble veldig pent innrammet. Eir og Besto. Før ho blei Motte.

Nå ligger du å tester stemmen din, men egentlig er du overtrøtt! Det er min feil, at jeg ikke satte i gang med leggingen tidligere. Men da er det fint at jeg kan skrive ned noen ord om dagen vår mens jeg venter på at du skal sovne. Nå skriker du som en liten, full kråke og vil ha oppmerksomhet og det er fullstendig bedårende! ​​

​Men nå sovnet du endelig, så da er det kanskje en ide at mammaen din får seg litt etterlengtet søvn også!


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *